Komarnici predstavljaju najefikasniju zaštititu od prodora insekata i omogućavaju slobodan protok svežeg vazduha u Vaš dom. Prednost su im jednostavna ugradnja i lako održavanje.

Naši komarnici se prave u dva tipa, koji su jako sigurni i ekološki prihvatljivi u svim vrstama stambenih objekata.

ROLO KOMARNIK

Rolo komarnik se najčešće koristi za zaštitu od nepoželjnih insekata. Proizvodi se od aluminijumskih plastificiranih profila u beloj, braon i sivoj boji. Jednostavno se montiraju sa spoljašnje strane prozora direktno na okvir, imaju ugrađen usporivač koji sprečava da se mreža naglo zamota, jednostavno se podižu i spuštaju, mrežica je od staklenih vlakana presvučena PVC materijalom sa UV zaštitom

rolo-komarnik-cena

plise_komarnik_cena

PLISE KOMARNIK

Plise komarnici nemaju povratni mehanizam. Zahvaljujući čemu je njima lako rukovati jer mogu biti otvoreni u bilo kom položaju. Mrežica se kod ovih komarnika slaže u paket i otvara se kao harmonika. Mreža je plisirana i izrađena od kvalitetnog materijala, može biti crne ili bele boje. Ram je aluminijumski što doprinosti dugograjnosti komarnika. Ram može biti izrađen u različitim bojama zbog čega se lako može ukopiti u različite stamene objekte.

VENECIJANERI

Venecijaneri pružaju optimalnu zaštitu od sunca i omogućavaju zaštitu Vaše privatnosti. Najčešće se proizvode od aluminijuma. Izrađuju se od lamelica širine 16mm, 25mm i 50mm u tri osnovne boje: bela, mahagoni i zlatni hrast. Takođe mogu biti jednobojni, šareni, peskirani i perforirani.

venecijaneri