PVC ulazna vrata proizvedena u firmi PROMONT PLUS su vrhunskog kvaliteta i dizajna. Prilikom proizvodnje vodi se računa i o najsitnijim detaljima.

Ukoliko izaberete naša ulazna PVC vrata, dobićete veoma kvalitetan, jedinstven i dugotrajan proizvod otporan na vremenske uslove. Naša PVC ulazna vrata zadovoljavaju najviše zahteve kupaca, a Vaš dom dobija moderan i atraktivan izgled. Izradi ulaznih PVC vrata je posvećena velika pažnja, jer pored izuzetnog dizajna moraju zadovoljiti i zahteve za funkcionalnošću. Pružiće Vam odličnu zvučnu i toplotnu izolaziju.

arcede-inoutic

INOUTIC-ov petokomorni profil ARCADE

inoutic-prestige

INOUTIC-ov šestokomorni profil PRESTIGE

U proizvodnji PVC ulaznih vrata koristimo novi INOUTIC-ov petokomorni profil ARCADE dubine 71 mm, kao i PRESTIGE šestokomorni profil dubine 74mm. Nemačke IQ šarke koje su atestirane na 160 kg obezbeđuju izuzetnu stabilnost i na svakom krilu se nalaze po tri šarke. Koristimo ukrasne grčke panele TEHNI debljine 24 mm, na kojima se izmedju dve plastike nalazi stirodur. Ukoliko izaberete naša ulazna PVC vrata, sigurno će zadovoljiti sve Vaše kako estetske, tako i funkcionalne zahteve.

U ponudi imamo i Aluminijumska vrata serija 11000, proizvođač ALUMIL sa ukrasnim aluminijumskim panelima sa stirodurom izmedju, ukupne debljine 20mm.