Naša kompanija Vam nudi veliki izbor PVC stolarije savremenog dizajna koja se lako prilagođava stilu Vašeg doma.  PVC stolarija se proizvodi od jako kvalitetnih materijala koji su zahvalni za održavanje i kao takvi nisu osetljivi na vlagu. Naši paneli su proizvedeni od pvc profila najvišeg kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji zamenjuje stiropor debljine 5cm. Dodatnu izolaciju možete dobiti ukoliko izaberete aluminijumski profil sa termoprekidom koji će omogućiti da Vaš dom bude zaštićen od hladnoće i tokom najhladnijeg perioda u godini.

PVC profili se često koriste u proizvodnji vrata zbog svoje čvrstoće i statičkih osobina. Osnovne prednosti naših vrata su da:

  • Omogućavaju visok stepen sigurnosti i zaštite Vašeg doma;
  • Poseduju dobre zvučne i termoizolacione karakteristike;
  • Estetski se mogu uklopiti u različite tipove fasada.

Naša vrata imaju mogućnost dodatnog ukrašavanja ukrasnim lajsnama, različitim vrstama stakala, kao i drugim elementima koji se jednostavno i lako uklapaju u sve stilove eksterijera i enterijera.

Prema veličini vrata mogu biti jednokrilna i dvokrilna. Mogu se izraditi u različitim bojama, dimenzijama i sa raznim ukrasnim panelima.

U ponudi su i KOMBI-SISTEMI za PVC balkonska vrata. Možemo kreirati različite dimenzije balkonskih vrata prema Vašim potrebama. Kvalitetni okovi za balkonska vrata omogućavaju otvaranje na različite načine.